Zoeken naar sub zoek

Uw zoekactie voor sub zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Top 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Top zoekt leuke date met versa/bot
Hey, zoek leuke date dit weekend met versa/bot, open minded dus veel kan. Stats zijn 187cm, 90kg, 18x5cm, hygiëne is een must! Stuur mailtje met interesse & foto krijgen voorrang. Tot snel!  

Top zoekt leuke date met versa/bot
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Bot 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bot zoekt
Ik zoek een top die me vanavond komt neuken. Ben 47 normaal gebouwd.  
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
veel zin... voor deze avond enkel
hey, voor deze avond ben ik op zoek naar een date met ouder 60+/senior voor lekkere seks, elkaar pijpen, rukken, spelen, meer kan zeker bij klik maar hoeft niet. Hoe ouder, hoe liever. Bi 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, discreet, respectvol. Ik ontvang, eventueel ook verplaatsen in nabije omgeving. Je mag wat sub/onderdanig zijn (ook dat hoeft niet). Bij reactie steeds vermelden : stats, gemeente van waar je bent en foto speelgoed (must). Graag volledige reactie, dit bespaart tijd en over en weer gemail, 'k Sta heet. Geen veeldater hier. Grtn  

veel zin... voor deze avond enkel
gisteren
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bischierig
Al een hele tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex om te beginnen. Talloze advertenties later en 3 keer voor een faker voor niets naar een adres te rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Discretie en hygiëne zijn een must . Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur me dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen . Enkel reacties met stats, en een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) krijgen antwoord Mijn stats zijn 50/174/90 17*5.  
gisteren
Goesting 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
vanavond
Zoek iemand om elkaar lekker lang te rukken en te pijpen. Zelf ben ik 56 181 77 17 intiem geschoren, verzorgd en sportief. Hygiene en discretie geboden en gevraagd. Ik kan vanavond discreet ontvangen. Interesse stuur dan je stats en vanwaar. Foto van gerief is foto terug.  
gisteren
William 30 jaar Limburg - Genk
Wederzijds pijpen of iemand die gepijpt wil worden.
Al even op zoek naar jonge kerel met stevige lul. Iemand hier jong en zin?  
gisteren
Luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
Zoek geile date met jonger
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date hou van bare en behaard ben geen faker afspreken bij jou of samen naar sauna cardate ook geil kan niet ontvangen mail me voor afspraak Kusjes Luc  
gisteren
jjj 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
zuigen
Zoek oudere bi/hetero mannen 65+ die graag eens goed afgezogen worden  
heerlijk chillen 65 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
zoek iemand met dezelfde interesses
Ik hou van samen te zijn met een man, heel gemoedelijk mekaar opgeilen...loop doodgraag in een klein tangatje of slipje,draag cockringen,heb een vac pomp eventueel, wie houd daar ook van, op bed met mekaar liggen vrijen, voelen,strelen...geen geneuk, geen haastwerk, maar een paar uur -ik durf ook wel eens te rimmen, en vind dit natuurlijk bij mezelf ook geil...als de hygiene het toelaat natuurlijk, hetzelfde met slikken.. Wie heeft er ook nood aan een heerlijk intens geile vrijpartij... Poppers, nylons,kleine slipjes en cockringen dragen mijn voorkeur weg- ook een peniskooi vind ik super !  

zoek iemand met dezelfde interesses
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10